VI HAR FÅTT INN FLASKER OG MATBOKSER FRÅ S’WELL 💛

S’WELL blei skapt av Sarah Kauss i 2010, med visjon om å fjerne bruk av plastikkflasker for godt. Ho håper å erstatte eingangsflaskene i plast med fasjonable og funksjonelle flasker i stål. S’WELL er i dag det raskast voksande kvinne-eigde selskapet i USA. Sarah har eit genuint ønske om å gjøre verden til eit bedre sted, og samarbeider med blant andre UNICEF om å skaffe reint vatn til Madagaskar og andre land som er uten tilgang til reint drikkevatn. 

Flaskene frå S’well er laga med ThermaS’well-teknologi. Denne isoleringa har eit lag med kobber, og teknologien legger grunnlaget for den høge kvaliteten produktet har. I utgangspunktet kan alle flaskene brukast til all mulig væske, og i mange forskjellige anledninger. Dei forskjellige seriane har likevel forskjellige egenskaper. The Original kombinerer vakkert design med kvalitet, og lar deg oppbevare alt frå iskaldt vatn til grønn juice, uten at overflaten kondenserer. The Traveler er ergonomisk designet for å passe perfekt i hånda, og den breie åpningen er perfekt for kaffe eller smoothies på vei til jobben.

S’well Eats dekker alle matbehovene dine på ein enkel og miljøvennlig måte. Forbered, gå – og spis! Beholderen er laga for å holde ferske måltider kalde (inntil 8 timer) og varme (inntil 6 timer) lenger, perfekt for deg som planlegger ditt neste måltid og for den som liker å ta vare på restane etter eit godt måltid. Uansett kvar du bruker den, er S’well sin helt unike 2-i-1-matskål ei stilig, bærekraftig løsning for oppbevaring av mat.

– Inkluderer en trippel-lags, vakuumisolert utvendig skål og holdbar Tritan innvendig skål.

– Laget av 18/8 rustfritt stål av høg kvalitet som er designa for å holde maten temperaturkontrollert enten du ønsker den kald eller varm.

– Vakuumisolasjon holder innholdet kaldt eller varmt lenger. Det ytre er kondenssikkert og lekkasjefritt. Den innvendige beholderen og lokket tåler å bli vaska i oppvaskmaskin, men den utvendige beholderen anbefales å vaskes for hånd.

– Den innvendige beholderen kan oppbevares både i kjøleskap og fryser, og kan også trygt brukes i mikrobølgeovn. Det gjelder IKKJE den utvendige beholderen!

Vi har mange forskjellige fargar og størrelser på produkta vi har frå S’well. Kom innom oss og ta ein kikk 💛

Leave a Reply

Om Medvind

Medvind er ein motebutikk for damer i alle aldrar, lokalisert på Elvetorget i Førde, Sunnfjord Kommune. Vi tilbyr klede, sko og tilbehør. Vår visjon er å skape ein opplevelse – og kunden er i fokus

Adresse : Elvetorget, Naustdalsvegen 1A, 6800 Førde
E-post : medvindforde@gmail.com
Telefon : kommer