co’couture er eit nytt dansk designmerke som vart grunnlagt i 2015. Dei jobbar hardt for å levere lekre klær – klær med ein mix av detaljer og fine kvaliteter til alle kvinner, som vil følge moten og samtidig ha eit unikt uttrykk.

Som navnet deira forteller er dei ’Parisiennes’ i hjertet. Noko dei trur, dei fleste kvinner er. Derfor blanda deira kolleksjoner nordisk enkelhet med eit sensuelt streif av Fransk chic. Resultatet er perfekte silhuetter med auge for detaljer.

Når du bærer co’couture, kan du nyte friheten til å uttrykke din personlige power gjennom feminin mote med iøynefallande effekter og materialer av høg kvalitet. Også gir co’couture deg eleganse til ein overkommelig pris.

“In order to be irreplaceable one must be unique”

– Coco Chanel

Leave a Reply

Om Medvind

Medvind er ein motebutikk for damer i alle aldrar, lokalisert på Elvetorget i Førde, Sunnfjord Kommune. Vi tilbyr klede, sko og tilbehør. Vår visjon er å skape ein opplevelse – og kunden er i fokus

Adresse : Elvetorget, Naustdalsvegen 1A, 6800 Førde
E-post : medvindforde@gmail.com
Telefon : kommer