BYIC Design er eit dansk merke som blei lansert i 2015. Sjølv om merket er ungt, har det hatt ein vellykka mottakelse av kunder over heile landet. Dette skyldast deira blanding av tidløst design og design som følger tidas trender. 

BYIC Designs visjoner og mål

BYIC Design streber etter å lage fasjonable klær og tilbehør til einkvar kvinne. Dei sørger alltid for å velge stilane sine nøye, så alle designa har det til felles at dei er moderne og rå med ein fin balanse av det feminine. Sjølv om BYIC Designs stiler er moderne og følger datidens trender, er det også viktig for BYIC Design å lage stilige stiler som skiller seg ut fra mengden på riktig måte.

Dei fasjonable stilane fra BYIC Design er tilgjengelige til ein fornuftig pris, slik at alle kvinner kan følge moten og skille seg ut med sin personlighet gjennom stiler fra BYIC Design. Sjølv om prisen er lav, kompromitterer ikkje kvaliteten på BYIC Design! Dei tilbyr alltid høykvalitetsstiler.

Vi har pakka opp nyheter frå BY IC i dag, og plagga er sååå fine! Kom innom før det blir utsolgt – desse vil gå fort🧡

Leave a Reply

Om Medvind

Medvind er ein motebutikk for damer i alle aldrar, lokalisert på Elvetorget i Førde, Sunnfjord Kommune. Vi tilbyr klede, sko og tilbehør. Vår visjon er å skape ein opplevelse – og kunden er i fokus

Adresse : Elvetorget, Naustdalsvegen 1A, 6800 Førde
E-post : medvindforde@gmail.com
Telefon : kommer