Går du mykje tur i desse korona-tider? Eller kanskje du likar å gå i sneakers til kverdags og fest? Vi har eit fantastisk skomerke som heite MONO.

MONO FLOW er ein sko som er bygd på Vikram sin velkjente Sphike såle. Det er ein såle som er spesielt utvikla med tanke på korleis foten rullar frå hæl til tå – det for at man skal minke muskel tretthet og øke komfort ved enten vanleg gange eller jogging. Dette ser man på sålen med hensyn til buen under og kalles meta rocker.

Videre er sålen utvikla slik at responsen skal være medium til fast, avhengig av vekt – slik at man ikkje trakkar sålen flat. Dette gjør også at skoen blir meir stabil. Videre er sålen utvikla slik at den er vridnings sterk for å unngå pronasjon. Med for mykje pronasjon får man feil vinkel i ankel, som videre gjer feil vinkel i kne, hofte og rygg. Med andre ord hjelper dinna sålen deg til å få eitt så riktig fotavtrykk som mulig.

Vibram er kjent for sin svært gode “rubber thread” som gjer deg maksimalt grep på dei aller fleste underlag. Om dåkke ser under på sålen kan dåkke sjå at “hakene” er plassert slik at dei tar imot når foten lander på hælen og skyter ifrå ved tåa når man går framover.

Kom innom oss og prøv MONO FLOW. Du vil ikkje angre 💛

Leave a Reply

Om Medvind

Medvind er ein motebutikk for damer i alle aldrar, lokalisert på Elvetorget i Førde, Sunnfjord Kommune. Vi tilbyr klede, sko og tilbehør. Vår visjon er å skape ein opplevelse – og kunden er i fokus

Adresse : Elvetorget, Naustdalsvegen 1A, 6800 Førde
E-post : medvindforde@gmail.com
Telefon : kommer