A-VIEW er eit dansk merke. Dei lager klær til kvinner med utgangspunkt i at alle kvinner skal ha mulighet for å gå trendy kledd. Derfor arbeider dei også ut frå ein ambisjon om å alltid ha eit oppdateret ”view” over kva som trender og rører seg i motebransjen, og det er nettopp desse trendane dei lar seg inspirere av i deira design.

A-VIEW blei grunnlagt i 2019 av eigar Jakob Bording Andersen, som har meir enn 30 års erfaring i moteindustrien. Navnet A-VIEW kjem frå ideen og ambisjonen om alltid å ha eit overblikk og ein innsikt i, kva som rører seg akkurat no. Derfor oppfatter dei også seg sjølv som konstant relevante og aktuelle for alle kvinner, som gjerne vil gå trendy kledd.

Som nevnt henvender dei seg til alle kvinner, og alder er ikkje noko issue. Det viktige er at kundane føler seg lekre, sjølvsikre og unike, når dei velger eit A-VIEW antrekk. Dei prioriterer kvalitet, men samtidig er det også viktig at prisane er rimelege. Dei vil gjerne gje alle kundar opplevelsen av at dei får høg kvalitet for pengane, og at det samtidig er store muligheter reint stylingsmessig med deira design.

Kom innom oss og sjå dei fiiine klea vi har frå A-VIEW ❤

Leave a Reply

Om Medvind

Medvind er ein motebutikk for damer i alle aldrar, lokalisert på Elvetorget i Førde, Sunnfjord Kommune. Vi tilbyr klede, sko og tilbehør. Vår visjon er å skape ein opplevelse – og kunden er i fokus

Adresse : Elvetorget, Naustdalsvegen 1A, 6800 Førde
E-post : medvindforde@gmail.com
Telefon : kommer