ButikkFashionMote

Asfvlt

By april 13, 2020 april 15th, 2020 No Comments

Nokon som er nysgjerrig på kva slags merke vi har i butikken? Fram over vil vi introdusere dåkke for eitt og eitt merke her på bloggen. Vi er kjempe glad og stolt over alle merka våre, og vil så gjerne at dåkke blir bedre kjent med dei. Vi starta balletten med Asfvlt!

Asfvlt sneakers er eit fransk unisex brand som blei etablert høsten 2013 av Cyrill Tourres. Asfvlt blei lansert i Paris i februar 2014 og nærast eksploderte på det europeiske markedet.

Skoa er konstruert for kompromisslaus komfort, med superlette phylonsåler. Asfvlt presenterer sneakers i materialer som suede, knit, ull og neoprene.

Skoa utfordrer dei etablerte merkene ved å fusjonere ein teknisk og behageleg sko med high fashion – til ein fordelaktig pris.

Kryssa mellom ytelse og street chic kombinerer Asfvlt sneakers lidenskapen til perfekt håndverk, detaljert oppmerksomhet og avanserte konstruksjonsteknikker.

Kunne du tenkt deg å prøvd eitt par? Kom innom oss 💛

Leave a Reply

Om Medvind

Medvind er ein motebutikk for damer i alle aldrar, lokalisert på Elvetorget i Førde, Sunnfjord Kommune. Vi tilbyr klede, sko og tilbehør. Vår visjon er å skape ein opplevelse – og kunden er i fokus

Adresse : Elvetorget, Naustdalsvegen 1A, 6800 Førde
E-post : medvindforde@gmail.com
Telefon : kommer